Είσοδος Συνεργατών

CoverNotes

Είσοδος Συνεργατών

OnLine Receipts

Οι άνθρωποι μας αποτελούν ένα από τα ισχυρότερα στρατηγικά μας κεφάλαια. Αναγνωρίζοντας την καθοριστική τους συμβολή στη μακροπρόθεσμη επίτευξη των στόχων της Εταιρείας, η Υδρόγειος έχει θέσει στο επίκεντρο της προσοχής της τα θέματα που αφορούν το έμψυχο δυναμικό της. Βασικές μας προτεραιότητες αποτελούν τα εξής:

•Προσέλκυση, διατήρηση και ανάπτυξη των καλύτερων επαγγελματιών.

•Δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου εργασιακού περιβάλλοντος για τους εργαζομένους μας, που τους προσφέρει σταθερότητα, ικανοποίηση, επιβράβευση, έμπνευση και μακροπρόθεσμη στρατηγική.

•Στήριξη νέων ανθρώπων, επενδύοντας στην εκπαίδευση τους αλλά και σε σύγχρονες επιχειρηματικές μεθόδους.

Αν νομίζετε ότι έχετε την εμπειρία, την όρεξη και τη δέσμευση να συμβάλετε θετικά στην μεγάλη οικογένεια της Υδρογείου, σίγουρα θα ανταμειφθείτε από την εργασία σε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι έχουν σημασία: τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και την ευρύτερη κοινότητα στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην δυναμική ομάδα μας παρακαλούμε όπως στείλετε το βιογραφικό σας και μια συνοδευτική επιστολή. Η Υδρόγειος, δέχεται αιτήσεις καθ’όλη την διάρκεια του έτους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει οποιαδήποτε διαθέσιμη θέση εργασίας, η αίτηση σας θα κρατηθεί στο αρχείο της Εταιρείας για μελλοντικούς σκοπούς, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

 

Διαθέσιμες Θέσεις Εργασίας

 

Επικοινωνία με Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού

Διεύθυνση: Ydrogios House, Μεδούσης 2, 6059 Λάρνακα Τ.Θ. 40378, 6303 Λάρνακα Τηλ: +357 24 200 826 Φαξ:+357 24 82 82 90 Email:

 

 

Επικοινωνία

Τηλ. +357 24 200 800

Φαξ: +357 24 82 82 98

Email: info@ydrogios.com.cy

Διεύθυνση: Ydrogios House, Μεδούσης 2, 6059 Λάρνακα

Τ.Θ. 40378, 6303 - Λάρνακα

 

Follow us:

Εγγραφείτε για να δείτε τι αρέσει στους φίλους σας.

Κατεβάστε την έξυπνη εφαρμογή της υδρογείου για το iphone σας, για το iMac σας ή για την android συσκευή σας.

Σχεδιασμός: Aditude Advertising

https://www.aditudeservices.com

Πνευματική Ιδιοκτησία: Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία (Κύπρου) Λτδ 2017