Η Εταιρεία μας

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία (Κύπρου) Λτδ, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2002. Είναι Ασφαλιστική Εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη στην Κύπρο σύμφωνα με τις πρόνοιες του κυπριακού δικαίου και των κανονισμών και οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Υδρόγειος πήρε την άδεια λειτουργίας της, στις 12 Μαρτίου 2003, κάτω από τις νέες Ευρωπαϊκές Οδηγίες που είχαν ισχύ την 01/01/2003. Έκτοτε, η Υδρόγειος, κατέχει μία περίοπτη θέση στον ασφαλιστικό ορίζοντα της Κύπρου και παραμένει μια δυνατή, φερέγγυα, μα ταυτόχρονα μια ανθρώπινη ασφαλιστική Εταιρεία.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Υδρογείου αποτελείται από πέραν των 60 ατόμων και πλέον των 100 προσοντούχων επαγγελματιών συνεργατών / διαμεσολαβητών, σε όλη την Κύπρο, οι οποίοι εξυπηρετούν την πολυπληθή πελατεία της, από τα 6 καταστήματα της, προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις και ανάγκες του ευρωπαίου πολίτη.

Η Φιλοσοφία μας

Η Υδρόγειος κατάργησε από την πρώτη στιγμή τα “μικρά γράμματα” και σεβόμενη το ασφαλιστικό κοινό, προσέφερε ασφαλιστικά προϊόντα με ξεκάθαρες καλύψεις. Η Υδρόγειος δεν στοχεύει μόνο στο κέρδος, αλλά εφαρμόζει και μια δική της κοινωνική πολιτική, προσφέροντας στον πάσχοντα συνάνθρωπο, αλλά και στον πολιτισμό. Το Ήθος και η Διαφάνεια πρωταγωνιστούν.

Στόχος, δεν είναι να γίνει η Υδρόγειος η μεγαλύτερη ασφαλιστική Εταιρεία στην Κύπρο, αλλά να αναγνωριστεί ως η Καλύτερη του τόπου.

• Η προσφορά στην εγχώρια αγορά προϊόντων ανωτάτης ποιότητος είναι μονόδρομος.

• Ο Επαγγελματισμός και η παροχή υψηλών υπηρεσιών αδιαπραγμάτευτη.

• Η επένδυση στο καλό όνομα συνεχής.

Στην προσπάθεια της να επιτύχει τους στόχους της, η Υδρόγειος, δεν είναι διατεθειμένη να κάνει εκπτώσεις στις αρχές της.

Βασικές Αρχές & Αξίες

Φερεγγυότητα

Αξιοπιστία

Ήθος

Διαφάνεια

Πελατοκεντρική Φιλοσοφία

Καινοτομία

Εξέλιξη

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες και πελατοκεντρικές ασφαλιστικές λύσεις υψηλής ποιότητας, απόλυτα εναρμονισμένες στο σύγχρονο μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον.

Όραμα μας είναι να συμβάλλουμε δυναμικά και υπεύθυνα στην προάσπιση της μακροπρόθεσμης ευημερίας των ιδιωτών και επιχειρηματιών.

Μέσω των 6 καταστημάτων μας και έχοντας δημιουργήσει ένα εκτεταμένο, σύγχρονο και αξιόλογο δίκτυο αντιπροσώπων που δραστηριοποιείται σε όλη τη Κύπρο, βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση.

Οικονομικά – Στατιστικά Στοιχεία

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία (Κύπρου) Λτδ συγκαταλέγεται σταθερά ανάμεσα στις υγιέστερες εταιρείες του Γενικού Ασφαλιστικού Κλάδου στην Κύπρο.

Σε μια εποχή γενικότερης αστάθειας και αβεβαιότητας, η Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία (Κύπρου) Λτδ, κατάφερε να αποφύγει την έκθεση σε κινδύνους, προς όφελος των συμφερόντων των πιστών, εδώ και χρόνια, πελατών και συνεργατών της.

Έκθεση Φερεγγυότητας & Χρηματοοικονομική Κατάσταση

Οι Αντασφαλιστές μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες