Η Εταιρεία μας

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία (Κύπρου) Λτδ, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2002. Είναι Ασφαλιστική Εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη στην Κύπρο σύμφωνα με τις πρόνοιες του κυπριακού δικαίου και των κανονισμών και οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Υδρόγειος πήρε την άδεια λειτουργίας της, στις 12 Μαρτίου 2003, κάτω από τις νέες Ευρωπαϊκές Οδηγίες που είχαν ισχύ την 01/01/2003. Έκτοτε, η Υδρόγειος, κατέχει μία περίοπτη θέση στον ασφαλιστικό ορίζοντα της Κύπρου και παραμένει μια δυνατή, φερέγγυα, μα ταυτόχρονα μια ανθρώπινη ασφαλιστική Εταιρεία.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Υδρογείου αποτελείται από πέραν των 60 ατόμων και πλέον των 100 προσοντούχων επαγγελματιών συνεργατών / διαμεσολαβητών, σε όλη την Κύπρο, οι οποίοι εξυπηρετούν την πολυπληθή πελατεία της, από τα 6 καταστήματα της, προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις και ανάγκες του ευρωπαίου πολίτη.

0
πελάτες
0
προσωπικό
& συνεργάτες
0
δείκτης φερεγγυότητας %

Η Αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες και πελατοκεντρικές ασφαλιστικές λύσεις υψηλής ποιότητας, απόλυτα εναρμονισμένες στο σύγχρονο μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον.

Όραμα μας είναι να συμβάλλουμε δυναμικά και υπεύθυνα στην προάσπιση της μακροπρόθεσμης ευημερίας των ιδιωτών και επιχειρηματιών.

Μέσω των 6 καταστημάτων μας και έχοντας δημιουργήσει ένα εκτεταμένο, σύγχρονο και αξιόλογο δίκτυο αντιπροσώπων που δραστηριοποιείται σε όλη τη Κύπρο, βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση.

Στόχοι

Να συνεχίσει την επιτυχημένη δραστηριοποίηση της στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά, με ιδιαίτερη προσήλωση στα επαγγελματικά πρότυπα και την επιχειρηματική δεοντολογία.

Για όλα όσα εσείς θεωρείτε σημαντικά η Υδρόγειος στέκεται δίπλα σας με ακεραιότητα, αξιοπιστία και με σταθερή οικονομική και αναπτυξιακή στρατηγική σχεδιάζει το μέλλον, με στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.

Στόχος της η δημιουργία πραγματικής αξίας για τον πελάτη και τον συνεργάτη, προσφέροντας ευέλικτα και ολοκληρωμένα προϊόντα, ξεκάθαρους όρους συμβολαίων, δίκαιη τιμολόγηση, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, ταχύτητα στις αποζημιώσεις, μαζί με την εγγύηση της άριστης συνεργασίας με μια Εταιρεία που συγκαταλέγεται στις υγιέστερες της Κύπρου στις Ασφαλίσεις Γενικής Φύσεως.  

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
close

Κατεβάστε την νέα εφαρμογή της Υδρογείου για κινητές συσκευές ANDROID & IOS